<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d2343068238324704826\x26blogName\x3dViaScream\x27s+Blog\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://viascream.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dhu\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://viascream.blogspot.com/\x26vt\x3d-5626351732841850837', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

2009. december 19., szombat

Az ember csak azt ismeri meg igazán, amit megszelídít.

Egyedül.Valaki szerint maga a menyország, de van olyan ember is aki meghalna ha nem lenne senki mellette, hogy nap mint nap megcsókolja és fülébe súgja, hogy "szeretlek", vagy akár csak átölelje.

De van olyan is aki nem tudja milyen az, ha szeretik, vagy hogy szeretni.De néha felmerül bennünk a kérdés, miért jobb ha valaki ott ül melletted és fogja a kezed?Napról napra egyre jobb.DE egyszer mindennek vége szakad és amit eddig szép álomnak hittél rémálommá fajul.Semmi sem tart már titeket össze.Van aki fél a szerelemtől, vagyis inkább a csalódástól, próbál menekülni, futni, ahogy csak bír, de nemtud elfutni elölle.
Jobb játszani az érzésekkel, jobb érzés ha te töröd össze másnak a szivét.Hát bizonyára jobb mintha a tiédet törnék össze.
Nem tudom milyen az, hogy szeretni.Elfelejtettem.Hogy ez, hogy lehet?Akkoriban csak azt láttam kiútnak ha elfelejtem milyen is igazán szeretni valakit, minden erömet abba vetettem, hogy elfelejtsem.Mára már nemmaradt semmi ebből a dologból.Néha ottvan a fejemben, de ha visszagondolok, már nem érzek semmit, csak ürességet.
Sajnálom, akit megbántottam, sajnálok mndent, nem állt szándékomban senkit sem megbántani.Nem akartam "játszani" senki érzéseivel.
Nem viselem jól ha valaki szeret és ha mégis akkor nem igazán tudom viszonozni.Ezért ugy gondolom, jobb egyedül.De ez változhat.Lehet 1-2 év kell hozzá, de az is lehet, hogy 1-2 hónap, de még azt sem tartom kizártnak hogy pár hét és megváltozik a nézőpontom.

"Feltetted már magadnak azt a kérdést, hogy neked mit jelent a hűség? Te mire használod a hűséget? Mire mész a hűséggel, ha boldogtalan vagy? Hol van a határ? A társadalom megítélése pozitív lesz, de te belül elkezdesz szép lassan rohadni, és a pillanatok, a boldogság lassan felemésztődik a komposztban."



Viascream
18:52
2 commented

    Profil




    'Az élet egyik furcsa jellemvonása,
    hogy az ember hónapokon át naponta
    találkozik valakivel,
    és olyan bizalmas barátságba kerül vele,
    hogy nélküle el sem tudja képzelni a létet;
    azután jön az eltávolodás:
    minden marad a régiben,
    és a barát, aki oly fontosnak látszott,
    egyszerre fölöslegesnek bizonyul.
    Az ember élete megy tovább a maga útján,
    s az illető még csak nem is hiányzik.'



history